Nakit

Nakit predstavlja velik del tradicije. Če ne veste, kaj podariti, je nakit vedno prava izbira.

Prstani

Prstani so pogosto znamenje izkazovanja velike ljubezni in spoštovanja, pomenijo pa tudi večno ljubezen in zvestobo. To še posebej velja za poročne in zaročne prstane. Zaročni prstani pomenijo zaobljubo zvestobe že pred poroko, zato se ga prede poroko nosi na prstancu leve roke, po poroki pa se ga prestavi na desno roko. Zaročni prstani so lahko iz različnih kovin in okrašeni z raznimi dragimi in poldragimi kamni. Ta prstan je gotovo za večino žensk najljubši nakit.

Zaročni prstani

Poročni prstani pa imajo še globji pomen, saj že njihova sklenjena oblika nakazuje večnost ljubezni in zvestobe. Poročni prstan par nosi na levi roki. Pri izbiranju je potrebno dobro premisliti, kateri prstan bomo izbrali, saj ga večina ljudi nosi vsak dan, zato mora biti primeren za različne priložnosti. Tudi ostal nakit se mora skladati z njim.

Poročni prstani

Med prstani je zelo velika izbira, zato nam ni treba skrbeti, da zase nebi našli pravega. Če pa nam to še vedno dela težave, nam ga lahko izdelajo po naročilu in imamo unikatnega in narejenega prav za nas.

Komentarji so onemogočeni.


Blog - NajBlog.si